.style1 { border: 2px solid #FF0000; background-color: #FFCCFF; } .style2 { font-size: 12pt; } .style3 { text-align: center; } .style4 { font-family: "1942 report"; font-size: 42pt; } .style5 { text-align: center; color: #C00000; } .style6 { text-align: left; } .style7 { border: 2px solid #C0C0C0; background-color: #FFFFCC; } .style8 { font-weight: bold; text-align: center; } .style9 { font-size: 10pt; font-weight: bold; } .style10 { border: 2px solid #99CCFF; } .style11 { font-size: 14pt; font-weight: bold; } .style12 { border: 0 solid #c0c0c0; } .style13 { font-size: 14pt; } .style14 { font-size: 12pt; font-weight: bold; } .style15 { background-color: #FFFF00; } .style16 { font-weight: normal; } .style17 { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-weight: bold; } .style18 { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12pt; } .style19 { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-weight: bold; font-size: 12pt; } .style20 { font-weight: bold; } .style21 { font-weight: bold; background-color: #FFFFFF; } .style22 { background-color: #FFFFFF; } .style23 { border: 2px solid #FF0000; } .style24 { border-color: #c0c0c0; border-width: 0; } .style25 { border-color: #c0c0c0; border-width: 0; background-image: url('images/testimoni_02.gif'); }


Jualan Telah Ditutup! Koata Jualan Telah Penuh..


Kepada anda yang masih tercari-cari kaedah sebenar menjana pendapatan diinternet, Saya akan dedahkan teknik yang telah terbukti......


"Pendedahan Eslusif Membongkar Teknik Yang Saya Gunakan Untuk Buat Duit Di ________ Dan Bagaimana Anda Juga Boleh Menghasilkan RM 12,000 Dan Menjana 4-5 Angka Sebulan Tanpa Keluar Rumah, Tanpa Kemahiran dan Tanpa Modal (Free Je Sebenarnya). Rahsia Yang Selama Ini Disimpan "Senyap-Senyap" Akan Dibongkarkan!"





Hentikan apa sahaja yang anda lakukan sekarang dan berikan 100% tumpuan sekarang kerana apa yang bakal saya kongsikan dengan anda di halaman ini bakal mengubah hidup anda. Jangan tutup halaman ini selagi anda tidak membaca setiap patah dibawah kerana anda bakal mengetahui 'rahsia besar' bagaimana saya sendiri dedahkan teknik yang saya gunakan untuk menjana 4-5 angka sebulan..
Berikan saya 5 minit masa anda dan anda bakal mengetahui teknik nak buat duit melalui _______  dalam tempoh 24 jam. Ianya bakal menjadi permulaan kepada perubahan hidup anda.....


Saya pasti anda pernah mendengar bisnes interenet... Benar?

Saya pasti anda pernah mendengar cerita-cerita kejayaan usahawan online menjana 4-5 angka sebulan dari internet.. Benar?

Saya pasti mungkin ada diantara anda yang pernah mencuba perniagaan online.. Adakah perniagaan anda sekarang telah memberikan pendapatan lumayan?.

Saya pasti mungkin anda juga mengimpikan untuk memliki perniagaan online anda sendiri dan menghasilkan pendapatan melalui internet… Benar?

Jika anda sudah memiliki perniagaan adakah anda merasakan bahawa perniagaan anda telah benar-benar memberikan pendapatan yang anda inginkan? Anda tentu tahu betapa sukarnya menjalankan perniagaan ini.. Anda juga tentu tahu anda terpaksa mengorbankan banyak masa untuk mempelajari pelbagai perkara yang kadangkala anda feedup nak buat…

95% orang diluar sana termasuk anda mengimpikan sebuah perniagaan internet yang mampu menjana pendapatan yang setiap bulan. Anda begitu inginkan pendapatan sampingan yang boleh membantu anda keluar dari kemelut dan masalah kewangan, benar? Anda juga sentiasa inginkan sebuah perniagaan yang memberikan pendapatan 4 angka setiap bulan, benar?

 

AMARAN!

    Saya ingin tegaskan bahawan halaman yang anda sedang lihat sekarang sama sekali tiada kena mengena dengan:

    1. MLM.
    2. Forex.
    3. Skim Cepat Kaya.
    4. Pelaburan.
    5. Login Facebook dapat RM  100.

    Atau apa jua program buat duit yang mengarut diinternet yang langsung tak berfaedah. Sila tinggalkan halaman ini segera jika anda beranggapan seperti diatas. Halaman ini tidak sesuai untuk anda..

Kenapa 95.8% Usahawan Internet GAGAL Buat Duit 

Di Internet?

 

Bagi anda yang belum tahu, sebenarnya tiada apa yang mudah untuk membina sebuah perniagaan internet. Lebih-lebih lagi jika anda memang tak tahu apa-apa mengenai mengenai website, seo, domain, hosting, salesletter, autoreponder, script, kod html dan pelbagai lagi istilah yang mungkin anda tak pernah dengar sepanjang hidup anda.  

Sekalipun anda tahu tentang istilah tersebut, itu pun belum tentu 100% JAMINAN anda  boleh berjaya membina perniagaan internet… Ya, belum tentu! Banyak perkara yang perlu dikorbankan, Anda harus bersedia berkorban masa, tenaga, wang, komitmen, usaha, ilmu  dan banyak lagi..  

Terlalu banyak lagi perkara-perkara teknikal yang memeningkan kepala, perlukan modal nak beli itu dan ini, kena banyak luangkan masa belajar macam-macam perkara yang kadangkala menyebabkan sakit hati, pening kepala dan sampai feedup nak buat…

Akhirnya, ramai orang akan menghadapi jalan buntu, terumbang ambing dan perniagaan internet mereka akan berkubur begitu sahaja….

Cuba anda lihat masalah ini, adakah ia juga masalah yang anda hadapi juga...?

(masalah yang dihadapi oleh sebahagian dari mereka yang ingin memulakan perniagaan internet)

 

Selama Ini Kita Diajar Dengan Cara Tradisional Yang 

Jauh Ketinggalan Dan Tidak Berkesan Lagi.. Punca 

Ramai Orang Gagal Buat Duit Di Internet!

Sekurang-kurang 95% orang diluar sana ( mungkin juga termasuk anda) sememangnya mengimpikan sebuah perniagaan internet yang mampu menjana pendapatan setiap bulan. Banyak faktor yang mendorong kita menjalankan perniagaan internet, diantaranya:

Anda teramat mengimpikan pendapatan sampingan yang boleh membantu anda keluar dari kemelut dan masalah kewangan yang sangat membebankan fikiran anda.

Anda mahu mencari pendapatan sampingan secara part time, tanpa menggangu kerja anda sekarang dan kalau boleh hanya mahu berniaga dari rumah sahaja..

Anda tiada banyak modal untuk menyewa kedai sendiri dengan tetapi ingin memulakan perniagaankos rendah dan kalau boleh percuma semuanya..

Anda yakin bahawa melalui perniagaan internet boleh dijalankan dengan mudah malah atau paling tidak boleh menambah wang poket anda setiap bulan.

Serta bermacam-macam faktor lagi... Cukuplah beberapa faktor utama tersebut, jika nak ditulis kesemuanya 7 hari 7malam pun belum tentu habis.... Bertulkan..?

Siapakah Sebenarnya Yang Memerlukan Panduan Ini?

Mereka Yang Mengalami  Masalah Kewangan Yang Memerlukan Pendapatan Sampingan Dengan Memulakan Perniagaan Di Facebook.
Penganggur, Lepasan Siswazah, Pekerja Yang Diberhentikan KerjaYang Ingin Mencari Pendapatan Untuk Menampung Keperluan Hidup.
Peniaga Contohnya Menjual Tudung, Baju, Kasut, Minyak Wangi, Barangan Bayi, Alat-Alat Solek Dan Sebagainya.
Mereka Yang Menjalankan Perniagaan MLM, Perniagaan Jaringan Yang Ingin Mencari Prospek.
Suri Rumah Yang Ingin Membantu Meningkatkan Pendapatan Keluarga Hanya Dari Rumah
Para Pelajar Yang Ingin Mencari Wang Poket Bagi Menampung Yuran Dan Keperluan Pengajian.


Mereka Yang Konon-Kononya Pakar Pun TakTahu Teknik

Buat Duit Di Facebook!

Andakah anda mahu saya bongkarkan beberapa teknik, strategi rahsia, tips kejayaan, idea & cara yang betul bagaimana untuk:

Rahsia memulakan perniagaan internet TANPA modal atau keluarkan kos membeli domain dan hosting,tak perlu website, TAK PERLU mengupah grafik designer yang berharga RM 1000.. Malah anda boleh mulakan dengan poket kosong!

Teknik memasarkan produk anda ke lebih 1000 orang, 2000 orang, 10,000 orang, 100,000 orang atau berapa sahaja yang anda mahu TANPA PERLU mengupah syarikat pengiklanan, menyewa ruang iklan di suratkhabar, mengedarkan flayers, radio, tv  yang menelan kos lebih RM 3000 untuk sekali pengiklanan...

Strategi Sulit mengurangkan kos operasi perniagaan anda ke tahap minima TANPA PERLU membayar sesen pun pada pekerja, pembantu jualan atau sales promoter anda supaya keuntungan dapat dimaksimakan....

Teknik  Super mengalahkan pesaing-pesaing anda dan meletakkan perniagaan anda berada jauh dihadapan ratusan pesaing anda walaupun anda mempunyai produk yang sama, dan memastikan supaya pelanggan sentiasa kembali membeli dengan anda...

Secret Weapon melonjakkkan pendapatan melebihi 200%, hingga 300%  atau berapa sahaja yang anda mahu. Inikah perniagaan anda, anda tentukannya sendiri!

Anda Juga Boleh Mulakannya.... Secara Percuma!

Itu Pun Jika Anda Tahu Rahsianya.. 

(Rahsia Yang Disimpan Dari Pengetahuan Anda..)

Rahsia yang bakal saya dedahkan nanti sudah semestinya akan menimbulkan 'rasa kurang senang mereka' kerana apa yang mereka simpan selama ini akan saya dedahkan satu persatu.. Masakan tidak, teknik ini hanyalah teknik mudah dan percuma, siapa yang mahu bocorkan 'senjata sulit ini'.. ?

Anda boleh aplikasikan teknik yang sama seperti mereka gunakan dan lihat akaun bank anda berubah..

Adakah anda mahu......?

Menjana pendapatan RM 2,00 – RM10,000 setiap bulan secara part time walaupun cuma bekerja 3-4 jam sehari?

Memulakan perniagaan sendiri kerana tetapi menghadapi masalah modal tidak mencukupi?   

Melangsaikan semua pinjaman kereta, rumah, pinjaman peribadi pinjam PTPTN dalam masa 12 bulan?

Membayar segala hutang kad kerdit, perabot, hutang rakan-rakan, hutang saudara-mara atau segala macam hutang lapuk kurang dari 8 minggu?

Memiliki rumah impian atau kereta idaman sebelum akhir hujung tahun ni?

Kurangkan masa kerja anda kepada cuma 2-3 jam sahaja setiap hari?

Bebas bercuti dan melancong ke tempat-tempat pelancongan, atau kemana-mana destinasi peranginan 3-4 kali setiap setahun bersama keluarga?

Merancang untuk berkahwin dengan kekasih anda tahun depan tetapi masih gagal mengumpul duit lagi?

Anda ingin berikan duit belanja pada setiap bulan kepada ibubapa tapi hajat murni anda tidak kesampaian lagi kerana duit untuk diri sendiri pun sentiasa tak cukup?

Anda ingin memperbanyakkan wang simpanan supaya anda boleh berbelanja lebih dan membeli apa jua yang anda hajatkan sebelum ini?

 

Lokasi: Dari Hadapan Meja Komputer.

Daripada: Affendi Hussin.

KHAS untuk mereka yang benar-benar serius untuk Buat duit RM2,000 hingga RM10,000 TANPA HENTI setiap bulan melalui Medium Sosial Facebook!

Assalamualaikum & salam ceria sahabat saya…

Mahukah anda, jika saya dedahkan teknik yang sungguh simple, berkesan dan benar-benar telah terbukti menjana pendapatan dari facebook? Simple but high impact .. kata mat sallehnya...

Teknik yang bakal saya kongsikan pada anda nanti telah benar-benar terbukti berjaya menyebabkan akaun bank saya berubah serta merta,  dipenuhi wang setiap bulan dan telah menyelamatkan saya dari krisis kewangan yang teruk, hutang keliling pinggang dan kehidupan yang sangat menyeksakan hampir  2 tahun yang lalu...

Mahukah anda, jika saya kongsikan rahsia kejayaan itu?

Objektif utama saya disini ialah untuk membantu anda yang benar-benar serius untuk memulakan perniagaan internet dan menjana RM2,000 hingga RM10,000 setiap bulan mengenai satu “lubuk emas” yang selama ini disorokkan oleh ramai usahawan-usahawan online untuk menjana pendapatan yang lumayan dan berterusan dari internet.

“Lubuk emas”  yang TAK PERLUKAN anda membazirkan sebarang wang untuk memulakannya, “lubuk emas”  dimana anda boleh memulakan perniagaan kurang 24 jam,lubuk emas”  yang anda boleh mula hanya dari ruang tamu rumah anda,  “lubuk emas”  yang terdapat 12 juta pelawat yang berpotensi menjadi pelanggan anda TANPA sebarang kos pengiklanan,  “lubuk emas”  yang sangat besar umpama sebuah hyper market yang sesak dengan ramai pelanggan, “lubuk emas”  yang boleh menjual apa sahaja dan sebagainya,  malah anda boleh mula dengan percuma walaupun hanya poket kosong!

Jika anda benar-benar serius nak tahu, maka anda harus berikan 100% perhatian kerana banyak lagi yang saya nak dedahkan pada anda..

Jadi teruskan bacaan anda....

Facebook Adalah Lombong Emas Dan Tempat Paling

Mudah Nak Buat Duit!


Tak perlulah saya bertanya anda tentang apa itu facebook.  Rata-rata dari kita memang dah tahu apa itu facebook dan hampir dikatakan setiap orang di Malaysia ni mempunyai akaun facebook...  Budak umur 5 tahun pun dah pandai tengok facebook.. Mana taknya, mak ayahnya selalu upload gambar anak-anak mereka.. Sebab tu la mereka pun tahu juga.. Kita pun seringkali mendengar rakan-rakan sekeliling kita bercerita tentangnya... Contohnya..

“Mat kau ada facebook tak? Apa nama akaun facebook engkau? Aku nak add kau ni!”

“Wahhh ramainya friend engkau.. sampai 3000 friend, aku baru 1000 friend je… !”

“Nurul, kau ingat tak kawan lama sekolah kita dulu, namanya Siti.. Aku jumpa dia dalam facebook, dah kahwin pun dia sekarang.. Cuba ko search nama dia..”

“Semalam aku main game kat facebook dari pagi sampai malam … Aku dapat high score dan berjaya naik level, terer jugak aku ni rupanya yer.. jangan jeles …hahaha …”

“Hai cik adik manis/abang hensem... boleh berkenalan.. heheheh”

Itulah dialog yang sering kita dengar betul tak? Walaupun anda sedang bersembang dengan rakan, jejak kasih dengan kawan lama anda atau sedang melayan game seharian, mahupun sedang berchatting dengan kekasih anda, saya akan dedahkan teknik serta menunjukkan cara bagaimana dalam masa yang sama anda boleh tukarkan rakan anda kepada duit RM2,000 hingga RM10,000 setiap bulan secara KONSISTEN melalui Facebook.

Tidakkah itu sesuatu yang agak menarik?? 

"Selama Ini Saya Banyak Bazirkan Masa Dengan

Bermain Game, Chatting Cari Rakan.. 

Benarkah Facebook Benar-Benar Boleh Buat Duit?

Tahukah anda kenapa saya memilih facebook untuk buat duit? Jawapannya mudah saja… 

PERTAMA… Facebook merupakan satu-satunya halaman di dunia ini yang mempunyai kadar pelawat yang paling ramai sekali..

KEDUA….. Bukan sahaja ramai, ia juga merupakan halaman yang mempunyai kadar aktif yang paling tinggi! Facebook seumpama sebuah hyper market yang sarat dan sesak dengan pelbagai jenis manusia dengan pelbagai jenis latarbelakang yang mana anda boleh menjual hampir apa sahaja disini!

KETIGA…. Apa saja barang yang anda jual, selalunya akan mendapat permintaan yang sangat tinggi.. Ini kerana kuasa membeli yang sangat luarbiasa! Anda boleh juga promosikan produk anda berulang-ulang kali dan buat duit secara berterusan pada semua pelanggan anda secara konsisten setiap bulan..

Ianya pengalaman yang hebat….!

Sekarang Saya Akan Tunjukkan Potensi Sebenar Yang

Luarbiasa Hebat Dengan Facebook..


Sebelum itu, mari saya kongsikan dengan anda fakta-fakta menarik yang wajib anda tahu mengenai facebook...

FAKTA #1 - Terdapat lebih 500 juta pengguna facebook di seluruh dunia pada masa sekarang.  Jumlah ini semakin meningkat dan facebook mensasarkan peningkatan lebih 640 juta pengguna.

FAKTA #2 - Halaman web yang mempunyai bilangan pengunjung paling ramai didunia. Pada 13 mac 2010, facebook telah berjaya mengatasi google... Google adalah halaman terbesar didunia!

FAKTA #3 - Di Malaysia, pengguna facebook hampir 12 juta orang. Ia menduduki rangking ke 17 penduduk dunia yang paling ramai menggunakan facebook.. Manakala purata umur yang melayari facebook adalah berumur 18-45 tahun, iaitu mereka yang mempunyai kuasa dan keinginan membeli yang sangat tinggi!


(beberapa fakta dan statistik benar berkaitan facebook)

Jadi, Apakah maksud ke semua angka-angka yang saya tunjukkan diatas tadi?

"Hasilnya RM 12,000 Dalam Tempoh 30 Hari!"

KAJIAN KES 1 - Sekarang, cuba anda bayangkan potensi pendapatan yang mampu anda hasilkan walaupun anda cuma menjual produk bernilai RM 1, ke 1% orang sahaja.. RM 1 x 1% x 12 Juta = ?

Potensi pendapatan anda.... =RM 120,000 sebulan! 

Mungkin ada yang berkata…. “Aahh, tipu lah… Mustahil nak dapat angka sebesar itu!”

Tak mengapa… Sekarang bayangkan begini pula.. 
 


KAJIAN KES 2 -
Anggapkanlah bahawa hanya 10% sahaja usaha anda yang berhasil, maka berapakah potensi pendapatan anda? 10% x RM 120,000 = ?

Potensi pendapatan anda.. =RM 12,000 sebulan! 
Ya, itu bersamaan dengan 5 angka!

Anda masih tak percaya?

Tak mengapa, sekarang saya tunjukkan lagi..


KAJIAN KES 3-
Katakanlah cuma 1% sahaja dari usaha anda yang memberikan hasil 1% x RM 12,000 = ?

Potensi pendapatan anda.. =RM 1,200 sebulan!
Ya, anda masih berpotensi menjana pendapatan 4 angka!

Itu baru dengan produk yang untungnya cuma RM 1 sahaja... Kalau anda menjual produk yang berharga RM 10, RM 50, RM 100? Tentu lebih banyak lagi..

Ianya bukanlah mustahil untuk mencapai sehingga RM 100 ribu.. Malah ramai lagi mereka yang berjaya diluar sana tetapi kebanyakkan mereka lebih suka berdiam diri daripada mendedahkan periuk nasi mereka...

Wahai sahabat, tak perlulah anda mencapai pendapatan pendapatan setinggi itu, cukuplah dengan pendapatan RM 2,000 hingga RM 10,000... Ianya masih lagi pendapatan yang sangat-sangat tinggi, betul tak?

Akan tetapi, kata kunci yang paling penting saya nak sampaikan disini ialah, saya ingin tunjukkan bahawa dengan menggunakan facebook sahaja pun anda boleh berpotensi menjana pendapatan yang sangat lumayan!


Adakah Anda Dah Nampak Betapa Luasnya Potensi 

Sebenar Buat Duit Dengan Facebook..?

Saya berikan 10 sebab kenapa anda wajib menggunakan facebook untuk buat duit diinternet..

Tak Perlu Website 
Tak Perlu Domain dan Hosting
Tak Perlu Pengalaman
Tak Perlu Kemahiran
Tak Perlu Bazirkan Banyak Masa Menulis Beratus-ratus Artikel
Tak Perlu Belajar SEO
Tak Perlu Bazirkan Wang Pengiklanan 
Tak Perlu Ada Pakar Atau Guru Untuk Mengajar 
Tak Perlu Bazirkan Banyak Masa
Tak Perlu Mempelajari Teknik Pemasaran Yang Susah

Siapa Saya..? Kenapa Anda Harus Berikan 5 Minit dan 

100% Tumpuan Pada Apa Yang Bakal Saya Katakan Ini..

Salam sejahtera dan apa khabar sahabat? Terima kasih kerana meluangkan masa berharga anda di halaman ini, dan sebelum anda meneruskan bacaan, lebih baik kita berkenalan terlebih dahulu. Bak kata orang, tak kenal maka tak cinta.. :)

Nama saya Mohammad Affendi B Hj Hussin, atau lebih mesra dengan panggilan Fendi Hussin di dalam dunia Facebook. Saya merupakan salah seorang usahawan internet yang menjana pendapatan di internet. Pada awalnya saya juga seperti anda yang tercari-cari peluang menjana pendapatan di internet dan akhirnya saya berjaya mencapai apa yang saya impikan dan kini saya kongsikan pula pada pada anda bagaimana anda juga boleh menjana pendapatan yang lumayan diinternet.

Kisah saya bermula pada 2008, dimana saya telah menghasilkan pendapatan internet yang pertama RM 16,000 dalam tempoh 40 hari walaupun tanpa sebarang pengetahuan atau pengalaman dan kemahiran internet pada masa itu. Ia telah mengubah persepsi saya terhadap buat duit di internet walaupun sebelumnya saya agak 'was-was' terhadap perniagaan internet ini. Pada 2010 pula, saya memulakan perniagaan internet yang pertama menggunakan medium rangkaian sosial walaupun tiada website, blog, autoresponder, list dan sebagainya. Tanpa menggunakan sebarang teknik pun saya masih berjaya mengumpul 5000 list dan menjana pendapatan RM 12,000 dalam tempoh 30 hari sahaja. 


Saya Masih GAGAL Buat Duit...!

Saya telah membelanjakan ribuan ringgit untuk membeli ebook, software, video, audio, menghadiri seminar-seminar perniagaan internet dan sebagainya semata-mata untuk mempelajari dengan lebih mendalam asas perniagaan internet. Manakala ilmu-ilmu perniagaan saya pelajari bermula dari 2005 lagi setelah menyertai syarikat berasaskan pemasaran jaringan dan mendapat pengalaman, pengetahuan, ilmu pemasaran dan dalam masa yang sama juga menjana pendapatan sampingan. Manakala saya juga berpengalaman dalam perniagaan konvesional seperti bidang penternakan dan produk-produk fizikal yang lain.

Saya banyak belajar dari usahawan-usahawan internet terkenal seperti Dr Irfan Khairi, Jamaludin Bahari, Zamri Nanyan, Ahmad Mawardee, Razif Yusof, Amirol Zolkiflee, Zul Smart Usaha, Shamsuriyadi dan ramai lagi usahawan lain di Malaysia.

Berikut adalah beberapa bukti pendapatan di internet secara sambilan 3-4 jam sehari hanya dari rumah sambil sedang berseronok dan berchatting di facebook.  Paling menarik semuanya dilakukan tanpa perlu pengetahuan IT atau dan tanpa kemahiran komputer, malah boleh dilakukan secara percuma sahaja.. Melalui medium social facebook, saya menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dan melebihi RM 12,000 dalam tempoh 30 hari sahaja..


Modul Yang Paling Lengkap, Step By Step dan 

Paling Praktikal Pernah Dihasilkan Seumpamanya.. 

Memperkenalkan.. Hyper Fanpage.

Saksikan Sendiri Bagaimana 5 Modul "Rahsia" Ini Akan 

Membantu Anda..

Modul 1- Ketahui Teknik Memulakan Perniagaan Di Facebook.

Didalam modul pertama ini saya akan dedahkan 7 video ke semuanya step-by-step secara terperinci bagaimana anda boleh memulakan perniagaan di facebook. Ramai orang gagal mengetahui apakah perkara paling penting sebelum berniaga difacebook.
Jika GAGAL modul pertama ini, maka perniagaan anda akan terus GAGAL, percayalah!

Saya akan dedahkan secara terperinci bagaimana menghasilkan “Wow Factor” untuk menarik 200% perhatian pelawat anda, bagaimana menjenamakan perniagaan anda dan bagaimana mengetengahkan produk anda.. Aplikasi ke semuanya dan anda boleh jimat RM 500 daripada mengupah ___________...

Saya juga akan dedahkan bagaimana menambah beberapa elemen menjadikan page anda super killer dengan memasukkan eleman ______, _______ dan pelbagai elemen yang pastinya membuatkan pelawat anda mengagumi kepakaran anda!

 

Modul 2 - Memanipulasikan Halaman Dan Aplikasi Percuma ________

Di dalam modul ini, Terdapat 2 video yang akan mendedahkan bagaimana memanipulasikan halaman percuma _________  tanpa perlu mengeluarkan kos untuk ____________, dan anda boleh berjimat lagi RM 500 setahun!

Saya juga akan tunjukkan satu aplikasi yang mudah dan percuma, tetapi sangat penting untuk membangunkan halaman di Facebook anda, serta tips berguna sekiranya anda menghadapi masalah _________. Apalagi yang lebih murah selain percuma?

 

Modul 3 - Teknik Killer __________

Modul yang paling menarik ini saya akan dedahkan step-by-step bagaimana anda boleh meletakkan satu teknik killer _________  yang mampu membuatkan pelanggan anda begitu teruja untuk berada di page anda.

Ramai orang tak tahu bagaimana nak hasilkan teknik ini sedangkan ianya mampu menjadikan pelawat anda akan terus membeli produk anda walaupun baru pertama kali hadir ke page anda!

Saya juga turut akan dedahkan anda tips bagaimana anda boleh manipulasikan teknik ini untuk pelbagai lagi tujuan seperti _______, ______ dan _______.

 

Modul 4 - Menggandakan 200% - 400% Perniagaan Anda

Masalah yang paling besar punca kegagalan perniagaan internet bagi kebanyakkan usahawan online apabila mereka tak tahu bagaimana mempraktikkan _________  yang sememangya tidak dapat disangkal lagi kehebatannya.

Hanya menggunakan teknik ‘secret weapon’ ini, anda mampu menggandakan keuntungan 200%-400% malah lebih banyak lagi keuntungan yang anda mahukan..

Malah teknik ini mampu memberikan pendapatan berulang-ulangkali setiap bulan jika anda memaksimakan penggunaanya, serta menjadikan perniagaan anda berjalan seperti automatik hampir sepenuhnya..

Terdapat 2 video dalam modul ini yang akan mendedahkan teknik yang wajib anda tahu, jika tidak, pasti anda akan terus menerus GAGAL..! Saya Jamin!

 

Modul 5 - Meningkatkan 5 Kali Ganda Rakan Anda Dalam 3 Saat!

Bagaimana mempengaruhi dan memastikan pelawat like Page anda dalam 3 saat? Tahukah anda 3 saat itulah waktu yang paling kritikal? Jika anda gagal kuasai teknik ini, anda akan kehilangan pelawat selama-lamanya tak sampai 3 saat!

Bayangkan dari 1000 pelawat, hanya 100 sahaja yang menjadi rakan anda. Anda telah membazirkan RM 900 sebulan iaitu mereka yang berpotensi menjadi pelanggan anda. Kalau 2 bulan? 3 bulan?? Anda memang rugi besar!

Jangan abaikan teknik ini dan ada akan lihat rakan anda bertambah berkali-kali ganda dengan cepat! Saya dedahkan apakah teknik 3 saat tersebut...

 

Sekiranya Anda Mendapatkan Ke Semua Modul Diatas 

Pada Hari Ini, Saya Akan Tambahkan 2 Bonus Eksklusif

Yang Bernilai RM 180 Ini Secara Percuma!

 

Modul Eksklusif 1 - Berikan Kuasa Turbo Untuk Perniagaan Anda

Di dalam modul ekslusif yang menarik ini terdapat 2 video dimana saya dedahkan teknik yang saya sendiri sering gunakan untuk mendapatkan jualan besar-besaran bagi setiap promosi yang dijalankan.

Saya juga akan berikan satu skrip __________ khas, ianya juga boleh digunakan untuk tujuan lain, dimana orang ramai tak tahu dan tercari-cari secret ini, sejak fungsinya telah dihapuskan oleh facebook awal 2011 yang lalu. Saya berjaya korek secara senyap-senyap! Kini saya dedahkan untuk anda...

 

Modul Eksklusif 2 - Teknik 'Out Side The Box'

Anda dah buntu nak dapatkan rakan dari facebook? Jangan bimbang, saya juga akan dedahkan teknik dari mana  anda boleh dapatkan ribuan rakan bukan sahaja dari facebook semata-mata malah diluar dari facebook pun juga boleh!

Cari rakan anda melalui _______, _______. Tapi awas, kalau anda tak lakukannya dengan betul anda takkan dapat walau seorang pun.. Apakah tekniknya? Saya dedahkan untuk anda..

 

Sekiranya Anda Bertindak Sekarang Dan Anda 

Adalah 100 Orang Pembeli Terpantas, Saya Akan 

Tambahkan Lagi 6 Bonus "Super Hot" Ini Yang Bernilai

RM 380 Secara Percuma.. Download Serta Merta!

 

Bonus 1 - Rekaan Grafik Fanpage Template Yang Sungguh Eksklusif

Saya berikan bonus percuma 3 rekaan grafik yang sungguh ekslusif ini untuk anda. Gunakan template yang telah siap tersedia ini untuk anda gunakan di page anda. Cuma edit, dan terus gunakannya serta merta! 

Grafik yang berkualiti tinggi berharga RM 450 saya berikan percuma untuk anda, bayangkan anda jimat besar untuk kos upah designer... Tak sampai 2 jam, anda dah pun memiliki page yang memukau..! Hebat.

 

Bonus 2 - 40 Rekaan Grafik Template Untuk Gambar Profile

Satu lagi bonus yang menarik, saya juga akan berikan secara percuma bukan sahaja 1, 5, 10, tetapi 40 rekaan grafik gambar profile kesemuanya... Anda boleh tampilkan gambar profile jauh lebih menarik dari sekarang, lebih cantik, dan jauh lebih besar.

Kesemua grafik ini Do-It-Yourself, anda boleh edit ikut kesukaan anda dan gunakannya serta merta.. Tentu rakan anda akan memuji kecantikkan gambar anda nanti..

Kesemua rekaan ini bernilai RM 350 jika anda nak upah designer buatkan untuk anda..

 

Bonus 3 - 5 Skrip Game

Saya juga akan berikan 5 skrip game yang sangat menarik ini untuk mempelbagaikan  aplikasi untuk page anda. Anda tak perlu mencipta atau mencari games, saya telah sediakan semuanya untuk anda. Cuma “copy dan pastekan” sahaja skrip yang saya berikan, dan anda sudah boleh bergembira dengan rakan anda.

Bonus 4 - Rahsia Pemasaran Facebook Di Bongkarkan!

Satu lagi bonus percuma khas yang sangat menarik membantu anda menguasai  teknik-teknik dan strategi yang berkesan semasa melakukan pemasaran di facebook.  Terdapat 4 bahagian utama didalam ebook ini yang akan menerangkan:

Bahagian Pertama: Promosi di Facebook
Dalam bahagian ini di ceritakan bagaimana pengiklanan di Facebook berfungsi.

Bahagian Kedua: Beriklan di Facebook
Bahagian ini pula menumpukan apa yang boleh anda lakukan
dengan Facebook Ads.

Bahagian Ketiga: Promosi di Facebook menggunakan teknik Branding.
Dalam bahagian ini pula, saya huraikan secara bersahaja bagaimana hendak brandingkan produk anda melalui Fan Page.

Bahagian Keempat : Apa lagi yang anda patut tahu mengenai Facebook.
Dalam bahagian ini adalah penutup pada promosi asas di Facebook.

 

Bonus 5 - Bantuan Seumur Hidup Sebagai VIP Members

Bonus yang cukup ekslusif ini diberikan khas untuk membantu anda yang menghadapi sebarang masalah, memerlukan bantuan, pertanyaan dan sebagainya. Saya akan berikan anda aksess dimana anda boleh mendapatkan bantuan melalui online secara peribadi dengan saya.

Ini membuktikan bahawa saya memberikan 100% komitmen kepada pembeli-pembeli produk ini supaya tidak terkapai-kapai, malah untuk memastikan anda untuk terus berjaya dan berjaya buat duit di facebook.  Ianya bonus ekslusif yang jarang saya berikan. Tahukah anda, untuk mendapatkan keistimewaan seperti ini, saya biasanya akan kenakan caj RM 100 sejam? Tetapi khas untuk anda anda, ianya percuma..

 

Jualan Telah Ditutup! Koata Jualan Telah Penuh..


Bukan Mudah Nak Bongkarkan Rahsia Ini.. Usah Ulangi 

Kesilapan Yang Pernah Saya Lakukan 

Dulu..

Tahukan anda bahawa dengan semua strategi dan teknik yang bakal saya kongsikan pada anda nanti seakan-akan 'mendedahkan periuk nasi' sendiri? Kenapa saya harus dedahkan ilmu yang sangat berharga ini sedangkan ianya mendatangkan pulangan lumayan setiap bulan..

Kan lebih baik saya simpan saja teknik ini dan gunakan secara senyap-senyap! Owhh...

Dengan segala pengalaman selama lebih 2 tahun mengkaji, mencuba, bereksperimentasi, mempelajari selok belok perniagaan di facebook, malah saya sendiri telah melaburkan lebih ribuan ringgit untuk membeli segala panduan luar negara (yang dijual dalam USD - 3 kali ganda lebih mahal) kerana kurangnya rujukan bahasa melayu. Apatah lagi facebook seringkali melakukan update dan menukar fungsi-fungsinya, menjadikan ramai orang menghadapi masalah menyesuaikan diri! Dan, seringkali masalah baru pula akan timbul..

Kadangkala, rasa geram juga dengan si Mark tu.. :)

Mana tidaknya, setiap kali itulah, kajian baru perlu dilakukan, dan agak lama masa perlu dibazirkan untuk menyelongkar satu persatu sebelum dapat menjumpai teknik baru...

 

Saya Berikan Sebab Kenapa Anda Perlu Mendapatkan 

Panduan Ini.. 

 

Akhirnya saya telah menemui kaedah dan cara yang selama ini dicari-cari oleh ramai orang diluar sana terutama mereka yang ingin menjana pendapatan melalui medium social facebook. Simple but praktikal!

Untuk pengetahuan anda juga segala maklumat, rahsia, teknik dan strategi sulit sebegini selalunya mencecah RM 300-RM 500 sekiranya anda menghadiri seminar-seminar yang mengajarkan anda cara menjalankan perniagaan atau menjana pendapatan di facebook. Sekiranya anda bercadang mendapatkan personal coach 'one-to-one' harganya pula jauh lebih mahal tak kurang RM 800 untuk 2 jam sahaja! Errrr... terkedu mendengarnya...

Pada asalnya saya bercadang untuk menjualkan produk yang telah saya hasilkan dalam bentuk video (ya, video semuanya!) tidak kurang RM780, RM 650, RM 520  RM 399 memandangkan ianya sangat sukar untuk dilakukan. Tak percaya? Cubalah tanya sesiapa pun, susah sungguh nak hasilkan satu-satu video. Kadangkala terpaksa habiskan masa 8-10 jam semata-mata nak hasilkan video yang panjangnya cuma 5 minit!! Aduiihh..

Adakah anda sanggup melaburkan harga yang agak mahal seperti yang telah saya alami dulu? Saya pasti ramai yang akan berkerut-kerut dahi dan menggelengkan kepala kerana tak sanggup bazirkan sebagitu banyak duit...

Sebab itulah saya hasilkan panduan ini, supaya anda tak perlu bazirkan wang anda dengan harga yang sangat mahal, malah ia adalah pilihan terbaik untuk mendapatkan segala ilmu dengan harga yang jauh lebih murah, dari apa yang pernah anda bayangkan....

 

"Sekarang Mari Kita Lihat Berapa Yang Anda Kena 

Bayar...."

 

Modul 1- Ketahui Teknik Memulakan perniagaan Di Facebook.
RM 350
Modul 2- Manipulasikan Halaman Dan Aplikasi Percuma ________
RM 100
Modul 3- Teknik killer ___________
RM 50
Modul 4 – Menggandakan keuntungan  200%- 400% perniagaan anda.
RM 100
Modul 5- Meningkatkan 5 kali ganda rakan dalam 3saat!
RM 50
Modul Ekslusif 1- Berikan Kuasa Turbo Untuk perniagaan
RM 130
Modul Ekslusif 2: Teknik Out Side The Box!
RM 50
Bonus 1- 3 Rekaan Grafik Fanpage Template Yang Sungguh Ekslusif
RM 350
Bonus 2-40 Rekaan Grafik Template Untuk Gambar Profile
RM 240
Bonus 3-5 Skrip Game..
RM220
Bonus 4- Asas Pemasaran Facebook
RM 120
Bonus 5- Bantuan Seumur Hidup Sebagai VIP Member
RM 100
Total
RM 1860

 

Ya harga sebenar untuk keseluruhan pakej lengkap ini mencecah RM1860

Tetapi jangan bimbang. Seperti yang saya nyatakan tadi, saya akan berikan harga terbaik untuk anda. Harga istimewa khas untuk anda.

BUKAN RM 1860

RM 780

RM 399

Harga yang saya tawarkan pada anda hanyalah....

RM 100 sahaja!

Ya, harga ini hanya untuk 100 orang yang terawal mendapatkan pakej ini. Saya tidak berjanji bahawa anda akan dapat harga yang sama sebaik sahaja saya menutup laman web ini.

Adalah lebih baik anda terus sahaja membuat tempahan kerana video yang lengkap seperti ini biasanya dijual pada kadar harga RM300 – RM 600 kerana terdapat lengkap dengan pelbagai modul. Ianya adalah panduan paling lengkap pernah dihasilkan.

"Woww, Hebat! Affendi, Saya Berminat 

Nak Dapatkan Kesemua Modul Dan Bonus Percuma Ini 

Sekarang. Berikan Saya Segera.."

YA ! Affendi, Saya ingin memiliki ke semua produk ini supaya saya juga boleh menjana pendapatan yang lumayan di interenet dengan cara yang paling mudah dan menguntungkan ini..





  Saya ingin mendapatkan 17 Video  yang berharga lebih RM 1860 pada harga cuma RM 100, yang sangat murah sebelum harganya meningkat lebih mahal apabila sasaran jualannya dicapai!
  Saya juga ingin mendapatkan semua bonus-bonus ekslusif yang ditawarkan secara percuma itu! Saya juga tak sanggup kehilangan semua bonus yang ditawarkan, pastinya berbaloi untuk wang saya...
Saya yakin dengan 100% Jaminan Pulangan Wang dan 100% Bebas Risiko, wang saya dilindungi, dan sekiranya saya tak berpuashati dengan produk ini, saya berhak mendapatkan wang saya kembali.


 

100% Bebas Risiko Kerugian Dan Juga 100% Jaminan 

Wang Anda Dikembalikan!

Bukan Cakap Kosong.. Panduan Yang Terbukti! 

Tahukah anda, 80% mereka yang melayari facebook, sememangnya ingin menjana pendapatan melalui facebook? Malang sekali mereka tak tahu cara dan teknik sebenar buat duit di facebook.

Kerap kali saya menerima persoalan berkenaan dengan masalah ini. Ada yang pm, ada yang email bertanyakan macam mana nak buat itu,bagaimana nak buat ini, tak tahu nak hasilkan itu dan ini, dan pelbagai masalah lagi. Disebabkan kurangnya panduan yang mudah, lengkap dan praktikal, ramai yang tak berjaya mencari solusi terhadap masalah mereka. Malah amat sukar nak dijelaskan masalah tersebut secara details dalam ruangan komen yang sangat terhad! Disebabkan itu, apabila munculnya satu-satu panduan, maka akan berebut-rebutlah orang untuk mendapatkannya.

Cuba lihat bukti berikut dimana pada peringkat awal saya melancarkan pra jualan produk ini.

Pada ketika itu saya cuma buka pra jualan terhadap 10 pembeli sahaja, namun sambutan benar-benar diluar jangkaan saya. Dalam tempoh 5 hari sahaja kesemua 10 jualan terus meledak dan  sold-out dengan kutipan 4 angka! Cuba anda perhatikan bilangan komen, saya sendiri telah membalas pm lebih 350++ orang secara personal yang sememangnya berebut-rebut nak dapatkan panduan ini!
 
Objektif saya melakukan pra jualan tersebut adalah bertujuan untuk mendapatkan feedback pembeli dan melakukan upgrade ke tahap terbaik seperti yang anda lihat sekarang ini.. Lihat saja apa yang dikatakan oleh pembeli terawal berkenaan dengan kualiti modul ini, dari permulaan cuma 12 video sehingga meningkat ke 23 video (hampir 2 kali ganda dari video asal) dan melalui 3 peringkat update!
Kos untuk seunit video hanyalah RM 6.50 sahaja! Harga yang sungguh tak masuk akal. IanyaTak pernah dibuat oleh mana-mana IM yang biasanya mengenakan caj RM 30 - RM 50 untuk seunit video!

Jualan Telah Ditutup! Koata Jualan Telah Penuh..

Kenapa Anda Harus Perlukan Panduan Ini Sekarang, 

Bukan Esok, Bukan Lusa, Bukan Minggu Depan Atau 

Bulan Depan... Ianya Sekarang!

Permintaan yang sangat tinggi.. Cuba anda lihat bukti sebenar tadi, komen melebihi 350 orang yang berebut-rebut nak dapatkan panduan ini. Ini membuktikan sememangnya produk ini mendapat permintaan yang luar biasa. Jadi, saya amat yakin sasaran jualan 100 orang yang saya buka ni bakal tamat dalam dalam tempoh 2 minggu! Selepas itu saya akan menutup jualan atau menaikkan harganya serta merta!
Tiada yang selengkap ini.. Anda pasti takkan menjumpai modul video yang selengkap ini dimana-mana pun. Ini kerana sebelum saya membuka jualan ini jumlah video cumalah 12 video sahaja.. Hasil feedback pembeli terawal, maka saya telah menambah hingga 3 kali update sehingga menjadikan keseluruhan 23 video kesemuanya! Malah, banyak rahsia peribadi yang saya sendiri gunakan telah saya bongkarkan untuk anda. Saya bocorkan segala-galanya yang saya tahu!
Harganya sangatlah murah.. Perhatikan komen dari salah seorang pembeli tersebut. Harganya jauh lebih rendah dari mana-mana panduan yang pernah beliau beli sebelum ini. Harga yang dijual langsung tak munasabah dan sungguh tak masuk akal berbanding jumlah 23 modul dan video yang bakal diperolehi, malah kualitinya juga sangat baik dan mudah difahami. Jika dikira, kos seunit video hanyalah RM 6.50 sahaja! Kebanyakkan IM lain mengenakan RM 30-50 untuk seunit video! Tawaran yang sungguh tak masuk akal! Berbanding ebook yang mahal harganya walaupun hanya 3-4 ebook sahaja dah mencecah RM 100.. Malah.. “Boring..!” katanya..
"Under Promise" dan "Over Delivered"... Anda bayangkan dengan kesemua video yang anda perolehi tersebut, ianya memang benar-benar over delivered. Semua teknik dan strategi buat duit di facebook dipersembahkan segala-galanya. Dari teknik asas sehinggalah ke teknik advanced dalam modul secret semuanya diajar. Malah jika nak dibandingkan nilai ilmu yang dimuatkan dalam keseluruhan panduan ini berbanding dengan  harganya menjadikan ianya sangat murah dan berbaloi untuk dimiliki..
Excellent support. Rata-rata mereka semangnya memberikan keyakinan penuh untuk khidmat sokongan yang saya berikan untuk mereka. Mereka tahu, dengan adanya khidmat sokongan yang terbaik, meningkatkan keyakinan untuk mereka juga berjaya. Jadi anda tak perlu bimbang lagi kerana saya menyediakan khidmat sokongan untuk anda jika anda mengalami masalah, pertanyaan dan sebagainya anda boleh berhubung dengan saya secara peribadi. Biasanya saya caj RM 100 sejam untuk bantuan ini...Tetapi untuk anda, ianya percuma sahaja..

Lihat Apa Kata Mereka..

Lihat pula testimoni yang Super Power ini, BUKTI SEBENAR dari seorang pelanggan yang telah mendapat pulangan 800% dari pelaburan ilmu beliau.. Ia adalah bukti jelas, pelaburan terhadap ilmu sangat menguntungkan...
Beliau telah mengaplikasi segala teknik dalam panduan tersebut, dan hasilnya SALES meningkat berkali-kali ganda dalam beberapa hari....

 

Jika anda mencari review sebenar Panduan Fanpage anda sungguh bertuah kerana anda kini berada di tempat betul tanpa perlu mencari lagi maklumat tambahan mengenai produk hebat ini.

Saya akan memberikan anda review sebenar produk Saudara Fendi Husin berdasarkan pengalaman saya menggunakan produk ini supaya anda akan dapat membuat keputusan bijak samada anda ingin membeli atau tidak.

Pengenalan Ringkas Hyper Fanpage

Panduan Video Hyper Fanpage merupakan pakej video tutorial yang menerangkan dan membimbing bagaimana hendak membina Facebook Fan Page yang asas,mudah dan berkesan dalam perniagaan anda tidak kiralah anda menjual produk digital,fizikal mahupun menawarkan servis kepada pelanggan.

Setiap video berkenaan dikupas, disentuh dan diterangkan secara mendalam,simple dan mudah difahami walaupun anda bukan pakar pemasaran Facebook atau mahir dalam IT. Lengkap dengan audio bimbingan yang disusun begitu kemas dan teratur berdasarkan pengalaman beliau sendiri dalam pemasaran Facebook.

Kenapa Saudara Fendi Husin kongsikan Panduan Video Facebook Fan Page Mudah Dan Killer ini kepada orang ramai?

Sebabnya adalah amat mudah sekali iaitu ramai yang:

1.Tidak tahu cara sebenar bagaimana hendak membina Facebook Fan Page yang mudah dan berkesan dalam perniagaan mereka.

2.Tidak tahu bagaimana memulakan perniagaan mereka menerusi Facebook Fan Page.

3.Tercari-cari panduan asas membina Facebook Fan Page yang mudah bagi newbie atau orang baru.

4.Tidak tahu panduan mudah menjana pendapatan di internet dengan Facebook Fan Page.

5.Tidak tahu bagaimana memasarkan perniagaan mereka menerusi Facebook Fan Page.

Kelebihan Panduan Video Hyper Fanpage.

1.100% dalam Bahasa Malaysia, jelas dan mudah difahami oleh setiap lapisan masyarakat.

2.Ianya adalah dihasilkan daripada pengalaman Saudara Fendi Husin sendiri sebagai usahawan internet yang menggunakan dan mempraktikkan pemasaran internet menerusi Facebook Fan Page.

3.Persembahan dan penerangan yang ditunjukkan oleh beliau sangatlah mudah dan jelas serta mampu difahami oleh masyarakat Malaysia.

4.Panduan ini sangat sesuai bagi mereka ingin memulakan perniagaan dan menjana pendapatan menerusi Facebook Fan Page.

5.Harga yang ditawarkan adalah amat murah dan tidak setimpal jika dibandingkan nilai ilmu dan panduan yang dimuatkan dalam panduan video hebat dan luarbiasa ini. Thumbs up!

6.Khidmat support yang diberikan oleh beliau adalah satu bonus yang tiada nilai harganya.

Recommendation Daripada Saya

Sesungguhnya Panduan Video Hyper Fanpage amat sesuai digrab sekarang jika anda:

 1.Ingin memulakan perniagaan tidak kiralah menjual produk digital,fizikal atau menawarkan servis dalam Facebook Fan Page.

2.Zero dan tidak tahu mengenai cara membina dan memasarkan produk atau servis anda dalam Facebook Fan Page.

3.Memaksimakan penggunaan tools dan komponen yang ada dalam Facebook Fan Page.

4.Menjana pendapatan sampingan dalam laman sosial Facebook dan Facebook Fan Page.

5.Mengetahui dan praktikkan teknik pemasaran yang asas dan mudah dalam Facebook Fan Page.

Jika anda berada dalam golongan diatas, maka Panduan Video Hyper Fanpage adalah panduan yang sememangnya tepat dan menanti anda untuk dipraktikkan dan dikuasai. Dapatkan sekarang Panduan Video Facebook Hyper Fanpage  Ini

Hanya harganya terlalu murah dan tidak masuk akal langsung iaitu hanya RM100 dan sepatutnya beliau naikkan lagi harganya!

Fathrul Razi Md Nasirudin

 

Membaca surat penjualan Affendi Hussin, gaya semulajadinya menarik perhatian saya. Gayanya membayangkan satu kelainan, membuat saya membaca hingga kepenghujung ..... Dipenghujungnya saya membeli.

Sebagai orang baru dalam bidang internet, yang mencabar adalah perkara teknikal dan kaedah pemasaran social media. Fendi faham cabaran ini,membantu guna konsep yang mudah lagi memudahkan dengan menggunakan video berserta penyampaian yang jelas.

Kesemua video dipenuhi dengan 'live screen-shots' secara terperinci dan diiringi dengan penerangan dalam bahasa yang amat mudah difahami. Gabungan ini menjadi kekuatan pertama, terutama sekali bila kemudahan ini boleh diulangi pada bila-bila masa yang diperlukan, berbanding dengan ebook - "Boring!"

Semasa promoi produk Fanpage, Fendi bersikap "Under Promise and Over Delivers." Ini menjadi kekuatannya yang kedua. Asalnya saya beli hanya 12 video, tapi Fendi menambah hingga menjadi 17 video.

Bukan hanya kuantiti bertambah, walhal kualiti turut bertambah mantap. Ini jelas kelihatan dalam kesemua video membincangkan perkara khusus yang disampaikan dengan "detail and step-by-step" tanpa bahasa teknikal (technical jargon). Setiap modul dihurai dengan teliti hingga membangkitkan rasa yakin dan berani diri untuk melaksanakan teknikal yang penting untuk mencapai hasil yang ditetapkan.

Besar kemungkinan, Fendi sedar akan pentingnya 'support' supaya pembelinya akan turut berjaya. Melalui support yang diberi, kini saya telah menerima bonus video tambahan yang ketiga - keseluruhannya menjadi 23 buah video. Bagi saya yang amat ternilai sekali adalah bonus package terakhir, Fendi mahu memberi support yang terbaik darinya.

Banyak nilai tambahan terdapat dalam bonus terakhir, dimana Fendi berkongsi teknik-teknik peribadinya dan juga bagaimana dia sendiri menggunakan aplikasi menjana pendapatan sampingan sebagai affitiate, meningkat jumlah pelawat dan menukar mereka menjadi fans, meletakkan autoresponder secara percuma dan oder form dalam Fanpage.

Dengan tiga kekuatan Fendi terkumpul dalam produk Fanpage:

1) Simplicity - making it simple

2) Under Promise and Over Delivers

3) Giving Continuous Support

Pastinya pelaburan anda dalam produk Hyper Fanpage saudara Fendi ini akan membawa hasil yang dihajat, InsyaAllah, Amin.


En Aminordin Omar

 

Jadi, Apa Yang Anda Nantikan Lagi..?

Jika mahu dibandingkan dengan apa yang bakal anda perolehi, RM100 itu terlalu murah! Anda bakal mendapat kesemua modul video yang lengkap untuk buat duit dengan facebook, kemudian ditambah dengan pelbagai bonus yang bernilai ribuan ringgit!.

Ianya telah menjangkau RM1860. Kini saya hanya tawarkan pada harga RM100 sahaja untuk perolehi semua yang saya nyatakan tadi. Kos yang anda keluarkan adalah sekali sahaja seumur hidup. Mungkin pelaburan RM100 ini merupakan titik tolak permulaan hidup anda yang lebih baik.

Jadi saya merasa begitu hairan kenapa anda masih risau dan belum lagi mendapatkan pakej video ini. Anda yang bakal rugi dikemudian hari! Walaupun ramai yang menggesa untuk menaikkan harganya lebih tinggi!

Malah, dengan RM 100 itu, anda tak perlu risau langsung kerana saya juga berikan 100% jaminan wang anda dikembalikan...



100% Jaminan Wang Anda Dikembalikan Sekiranya 

Anda Tidak Berpuas Hati! Saya Akan Kembalikan Wang 

Anda Semula Serta Merta! 

p/s - Video yang bakal anda perolehi adalah pengalaman sebenar saya menjana pendapatan di internet melalui facebook. Sekiranya anda mahu menjana pendapatan dengan cara yang betul, maka anda harus bertindak bijak sekarang juga!

p/p/s - Saya juga akan mendedahkan kepada anda teknik sebenar menjana pendapatan puluhan ribu sebulan melalui facebook yang akan dedahkan secara terperinci untuk anda.

p/p/p/s - Dengan gabungan kesemua pendedahan teknik ini, bayangkan 'advantage' yang sungguh besar bakal akan anda perolehi, tiada lagi 'try and error' kerana kesemua teknik yang dibongkarkan adalah benar-benar terbukti berkesan.

p/p/p/p/s - Anda hanya perlukan kurang 1 minit dan hanya 1 tindakan kecil sahaja untuk mengubah hidup anda, iaitu dengan klik pada butang dibawah. Saya ingatkan pada anda, kurang 2 minggu saja jualan ini akan ditamatkan serta merta kerana jualan ini hanya dihadkan pada 100 orang terawal saja.. Jadi, sebaik sahaja anda meninggalkan halaman ini, anda mungkin tidak akan menemuinya lagi dan akan melihat paparan "Maaf, Jualan Tamat!" ini.. Jadi, jangan lupa, klik pada butang dibawah sekarang...

Jadi, Jangan Lupa dan Pastikan Anda Klik Pada Butang Dibawah, Dan Dapatkan Aksess Untuk Kesemua Rahsia Yang Bakal Didedahkan! 

Jualan Telah Ditutup! Koata Jualan Telah Penuh..

Lihat Apa Kata Mereka......


Penafian

Segala maklumat yang terkandung dalam report ini adalah untuk tujuan pengetahuan, rujukan dan maklumat semata-mata.. Ia tidak bertujuan untuk memberi jaminan. Segala kandungan dalam panduan ini bukanlah nasihat rasmi atau menepati 100% daripada apa yang dinyatakan. Ia bergantung kepada usaha yang dilakukan, masa, keadaan dan faktor-faktor lain yang mempengaruhi hasil daripada tips yang dicadangkan. Penulis sedaya upaya menyampaikan maklumat yang tepat, namun jika ada kesalahan atau maklumat yang sudah tidak relevan, ia adalah diluar jangkauan penulis. Report ini tidak bertujuan untuk menggantikan khidmat nasihat dan konsultansi oleh pakar dalam hal ehwal temuduga. Oleh itu, sebarang gangguan kesihatan, kesan sampingan, komplikasi, kerugian baik dalam jangkamasa pendek atau jangkamasa panjang kesan daripada kaedah-kaedah yang dicadangkan dalam report ini adalah diluar tanggungjawab penulis

Affendi Hussin
Admin hyperfanpage.com